A Győri Plast Műanyagipari Kft győri telephelyén 1990 óta foglalkozik fröccsöntéssel, szerszámkészítéssel, komplex műanyagipari szolgáltatással, megmunkálással. A 4200m2-es termelő területünkön zárt hűtővíz rendszerek és klimatizált helyiségek állnak rendelkezésre a termékek megfelelő előállításához.Győriplast Műanyagipari Kft. - ISO 9001:2015 Tanúsítvány

A jelenleg több, mint 150 főt foglalkoztató cégünk jelentős ágazatok számára készít főleg nagy sorozatú műanyag alkatrészeket. Egyedi autóipari és műszaki feladatok megoldásához fröccsöntünk darabokat, az élelmiszer-és gyógyszeripar részére csomagolóanyagokat, cukorkaadagolókat, tubusokat, zárókupakokat készítünk, valamint vállaljuk a műanyaggyártás területén jelentkező vevői igények komplex megoldását, a termék fejlesztésétől annak sorozatgyártásáig.

Következetes és megbízható munka tette a vállalatot az ipar fontos részesévé és szavatolja a folyamatos minőségi és mennyiségi fejlődést. A Győri Plast Műanyagipari Kft a térség egyik legnagyobb fröccsöntő üzeme, óriási műszaki lehetőségekkel. Gyors, rugalmas munkavégzéssel, magasan kvalifikált szakembereinkkel teszünk eleget partnereink kéréseinek.