A Győri Plast Kft. minőségbiztosítási rendszer
Minőségbiztosítási rendszerünkben nemzetközi háttérrel rendelkező csapat igyekszik a vevőkkel, beszállítókkal együttműködve a piaci igényeknek hatékonyan megfelelni.

A feladatok optimális teljesítéséhez megfelelő mérő - és ellenőrző eszközök állnak rendelkezésünkre, melyeket rendszeresen felülvizsgálunk Folyamatellenőrzést saját személyzetünk végzi a termelés minden szakaszában, az adatokat számítógéppel dolgozzuk fel és így további kiértékeléshez bármikor rendelkezésre állnak.

A vevőkkel és a beszállítókkal már a projektfázisban megbeszéljük az ajánlatkérés során fellépő kritikus pontokat.

Itt a lehető legstabilabb folyamat kidolgozásának alapelve érvényes, hogy a sorozatgyártás keretén belül a problémákat kizárjuk.

A közösen hozott ellenőrző intézkedések zárják le a gyártást. Az első bemintázást az autóipar szabványai biztosítják. A további speciális vizsgálatokban, az ebben érintett kül- és belföldi partnereikkel működnük együtt. Ez teszi lehetővé, hogy a nem rutinszerű kérdéseket is rövid idő alatt megválaszoljuk. A Győri Plast Műanyagipari Kft. ISO 9001: 2015 szerinti minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik, mely rendszerben már megtalálhatóak az autóipar centrális követelményei.

A Győri Plast Kft. minőségpolitikája
„Termékeinkben a végfelhasználók lelik örömüket. Megfelelő áron, a határidőhöz híven, a megkövetelt minőségben szállítunk komponenseket, összeszerelt egységeket és rendszereket, valamint felhasználásra készterméket. A vevők, és a piac összeköti a Győri Plast nevet a minőség, megbízhatóság és innováció kedvező áron fogalmával.”